„Reflecţii cotidiene”, o nouă apariţie editorială semnată de Alexandru Tamba

Deşi a devenit unul dintre cei mai valoroşi economişti ai judeţului, Alexandru Tamba, fost fotbalist la Armătura Zalău, a rămas un împătimit al sportului. După cele zece cărţi de specialitate scrise, autorul vine în faţa cititorilor cu un volum ce reuneşte editorialele publicate în ultimii ani în cotidianul „Magazin Sălăjean” şi săptămânalul „Sportul Sălăjean”.
După cum semnalează jurnalistul Daniel Mureşan în prefaţa cărţii, Tamba se dovedeşte a fi „un fin observator al fenomenului sportiv sălăjean, dar şi al societăţii în general”.
Tema editorialelor reunite sub titlul „Reflecţii Cotidiene – despre sport, economie şi altele” sunt inspirate din cotidianul judeţean, bogate în detalii remarcabile. „În această carte, scrierea precisă, concretă şi minuţioasă se contopeşte cu focul experienţei. Lecţiile de viaţă ni se par câteaodată banale, dar ne lovim de ele. Totul e atât de simplu, dar e doar o capcană: niic nu e uşor în ziua de azi. Iar Alexandru Tamba o spune cum nu se poate mai bine”, mai precizează Daniel Mureşan în prefaţa lucrării.

Leave a Comment